Carkits

Een carkit in uw auto is allang geen luxe meer, het is zelfs verplicht om handsfree te bellen wanneer u rijdt.

Voor degene die veel in de auto belt is het hiernaast ook nog van belang dat u een kwalitatief goede carkit neemt zodat u goed verstaanbaar bent voor uw gesprekspartner. Hoe vaak komt het wel niet voor dat u iemand aan de telefoon heeft die een slechte carkit heeft waardoor u deze persoon moeilijk verstaat.

Deek Automotive levert verschillende soorten en merken carkits waaronder Bluetooth carkits van de merken:

– Parrot
– Bury
– Nokia
– Motorola

Tevens kunnen wij uw carkit uitbreiden met een houder speciaal voor uw auto en mobiele telefoon. Hierdoor heeft u tijdens het rijden uw telefoon altijd binnen handbereik. Vaak wordt uw telefoon door deze houder ook direct opgeladen.

Wat niet iedereen weet is dat er speciale “mute boxen” zijn. Deze boxen zorgen er voor dat het geluid van de radio automatisch uitschakeld wanneer u iemand belt of een inkomend gesprek krijgt, en dat het telefoongesprek over de speakers van auto gaat. Ook deze kunnen wij leveren en vakkundig inbouwen. En zijn voor vele auto’s en systemen beschikbaar.

Wilt u gegarandeert zijn dat u goed verstaanbaar bent voor uw gesprekspartner, dan kunt u er ook voor kiezen om een zogenaamde “zwanehals microfoon” in te bouwen. Deze microfoon zit bevestigd aan het dak van uw auto en is met een verstelbare arm dicht bij uw mond te plaatsen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u nooit hoeft te schreeuwen wanneer u handsfree belt.

Voor sommige carkits worden software updates uitgebracht. Wij houden u op de hoogte van deze updates en de voordelen hiervan. Voor het updaten van deze software kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Volvo V50 carkit Bbluetooth parrot Polo new iPhone houder Cirtoen C3 Bluetooth carkit