Car alarm


Uw auto is een kostbaar en vaak dierbaar object. Dat wilt u goed beveiligen. Deek Automotive voorziet uw auto van de nieuwste innovaties op het gebied van autobeveiliging en auto alarm.
 

  • Klasse 1: Startonderbreking

Wanneer uw auto is uitgerust met een klasse 1 beveiligingssysteem betekent dit dat de wagen niet kan worden gestart zonder gecodeerde sleutel.
 

  • Klasse 2: Een basis alarmsysteem

Het klasse 2 alarmsysteem geeft een hard geluid wanneer er aan uw auto wordt gerommeld. Deek Automotive maakt hierbij gebruik van systemen die het verschil kennen tussen een kat en een autodief. Zo wordt u niet gestoord door onnodig lawaai.  
 

  • Klasse 3: Een alarmsysteem met hellingshoekdetectiesensor

Het klasse 3 alarmsysteem heeft naast de eigenschappen van een klasse 2 systeem ook een hellingshoekdetectiesensor. Dit zorgt er voor dat het alarm ook af gaat wanneer bijvoorbeeld de wagen wordt weggetakeld.
 

  • Klasse 4: Een voertuigvolgsysteem

Met het voertuigvolgsysteem kan 24 uur per dag, 7 dagen per week worden gekeken waar de auto zich bevindt. Vaak wordt een voertuigvolgsysteem gecombineerd met een ritregistratiesysteem.


Deek Automotive kan uw auto voorzien van SCM gecertificeerde alarmeringssystemen voor uw autoverzekering. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.