Deek Automotive

Jouw auto in vertrouwde handen
icon 30+ jaar ervaring

Deek Automotive Jouw auto in vertrouwde handen

Ik ben Jan Dekema, het gezicht achter Deek Automotive. Je kunt bij mij terecht voor het inbouwen van verschillende accessoires in de auto of camper. Denk aan alarmsystemen, parkeersensoren, stoelverwarming, cruisecontrol of een voertuigvolgsysteem. Zowel particuliere als zakelijke klanten weten mij te vinden en daarnaast werk ik vaak samen met garages. Al jarenlang ben ik te vinden aan de oostkant van Dokkum, op bedrijventerrein Hogedijken. Hier heb ik mijn werkplaats, maar wist je dat ik ook door heel Noord-Nederland op locatie langskom?

Hoe het begon

Hoe het begon
Zo'n 30 jaar geleden werkte ik als 16-jarige stagiair bij een autoshop, daar kwam ik voor het eerst in aanraking met het inbouwen van extra apparatuur in auto's. Toen waren dat nog muziekinstallaties met grote boxen in de achterbak, maar later kwam daar meer bij, zoals voertuigvolgsystemen, dashcams, stoelverwarming en meer.  
 
Nadat ik bij verschillende werkgevers ervaring heb opgedaan, begon ik in 2010 voor mezelf. Deek Automotive was een feit! Inmiddels kun je alweer heel wat jaar bij mij terecht voor het inbouwen van (extra) accessoires op en in auto's en campers om deze zo comfortabeler en/of veiliger te maken. 

Reviews Wat vinden de klanten van Deek Automotive?

Deek Automotive heeft een audio upgrade voor mijn Volkswagen Transporter 6.1 verzorgd. Tijdens... Bart Hanenburg 10-11-2022
Op 9 november een dashcam laten installeren. Heel tevreden over de communicatie voor af gaande... Francisca 09-11-2022
Prima bedrijf, werkt zorgvuldig en netjes, denkt oplossend mee én verricht op verzoek ook... Han Berendschot 30-07-2021

Deek Automotive © Copyright . Ontwerp en realisatie door Boks.