Stoelverwarming

Stoelverwarming

Stoelverwarming

Ben je het zat om 's ochtends vroeg of op koude winterdagen in een ijskoude autostoel te stappen? Dan is stoelverwarming iets voor jou. Veel auto's zijn vanuit de fabriek al uitgerust met stoelverwarming, maar heeft jouw auto dit nog niet, dan is het de investering zeker waard. Bovendien verhoog je daarmee de waarde van je auto, mocht je deze later willen verkopen.  

Met stoelverwarming worden de zitting en rugleuning verwarmd op de door jou gekozen temperatuur, zodat je comfortabel zit. We kunnen dit inbouwen in zowel de bestuurdersstoel als passagiersstoelen. De verwarming wordt uit het zicht geïnstalleerd en is na inbouwen gemakkelijk te bedienen met een schakelaar. 

Overigens bouwen we stoelverwarming niet alleen in bij auto's, maar ook campers. Zo is het jaarrond warm en knus toeren door stad en land, ook in landen als Zweden, Noorwegen en Finland.  

Brandgevaar 

Op internet zijn verschillende partijen die zeggen dat de handige Harry prima zelf stoelverwarming kan inbouwen. Ons advies is: niet doen! Kleine foutjes kunnen zorgen voor defecten aan de auto en in het ergste geval oververhitting en brand veroorzaken. Laat stoelverwarming inbouwen door de expert, zo ben je verzekerd van kwaliteitswerk. Wij hebben jarenlange ervaring en adviseren graag over de juiste stoelverwarming voor jouw auto. 

Offerte aanvragen

Gerelateerde projecten

Renault Captur Stoelverwarming
Renault Captur Stoelverwarming Rijcomfort
icon

Deek Automotive © Copyright . Ontwerp en realisatie door Boks.